Locatie

Locatie

Verborgen in de natuur

De ligging

Het adres:
Heuvelken 13B

3980 Tessenderlo
België

De ingang van mijn trainingslocatie ligt 100 meter voor nr 13 aan je linker zijde. Bij slechte weersomstandigheden en grotere groepen leerlingen kan je parkeren op de grote parking (zomer weide). Je kan de parking vinden aan je rechterzijde 150 meter voor nr 13.

Aangesloten op de ruiterroute

Mijn locatie bevindt zich aan het ruiterroute netwerk van de Merode. Je kan eindeloos op stap gaan met je viervoeter zonder in aanraking te komen met verkeer. 


Grijp dus je kans om ook van de prachtige natuur te genieten! We zijn aangesloten op de bossen van Gerhagen en Averbode bos en heide. Wil je een nog grotere tocht maken? Kan je verder naar Herselt, Blauwberg,... 


Meer informatie omtrent de Ruiterroute Merode vind je hier

Paddock Paradise

Mijn paarden leven in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. Ze leven in een paddock paradise in kudde verband. 

Leer mijn locatie kennen

De stallen en paddocks voor gasten

Je paard zal tijdens zijn verblijf op mijn locatie een schuilstal met kleine uitloop ter beschikking hebben. De schuilstallen zijn voorzien van rubberen matten. Er zijn drie paddocks ter beschikking die afwisselend in overleg met de andere studenten gebruikt kunnen worden. 


Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van de zadelkamer voor de gasten. Het is een gedeelde ruimte samen met de andere studenten. De zadelkamer wordt steeds afgesloten op het einde van de dag,  het gebruik is echter op eigen risico. 

Theorie ruimte

In de theorie ruimte kan je jezelf verwarmen voor de kachel bij koude en natte dagen. Je hebt de mogelijkheid om de lessen doorheen het raam te volgen. Het geluidssysteem zorgt ervoor dat je alles van de lessen ook kan horen. 


Er is een keukenblok aanwezig voor de studenten. Het omvat apparatuur zoals: koelkast, magnetron, waterkoker.