Masterclass academisch grondwerk en longeren

Masterclass academisch grondwerk en longeren

Wil jij ook meer inzichten en praktische vaardigheden verkrijgen in de training van jezelf en je paard? Lijkt een duidelijk opgebouwde training met huiswerk en nabegeleiding ook wat jij nodig hebt?

Gedurende één jaar ga je samen met een vaste groep studiegenoten een intensief begeleidingstraject aan. Waarom is dit traject intensief? Je leert niet enkel door het oefenen in de praktijk met jouw paard, maar ook met behulp van oefeningen zonder paard, de theorielessen, het bekijken van anderen hun trainingen. Tussen de masterclass bijeenkomsten is er ook een online begeleiding om je zelfs op afstand in goede banen te leiden en te motiveren.

Wat is het?

Academisch grondwerk en longeren

In het eerste jaar ga je een gedegen fundament opbouwen in de basis communicatie tussen ruiter en paard. Je leert de basis aan van het grondwerk en longeren in de academische rijkunst. De communicatie wordt stap voor stap aangeleerd in beide posities. Je maakt kennis met de inzet mogelijkheden van deze twee trainingstechnieken. In de masterclass zal je leren correct je paard te begeleiden om te leren leren. 

Tempo controle, richtingcontrole, stelling en buiging, verticale en horizontale balans komen aan bod tijdens dit jaar. 

Vind hier het document met meer informatie:

990 euro per jaar


Inclusief: - 7 masterclass dagen

                 - tussentijdse begeleiding

 


Moest het financieel niet haalbaar zijn in één keer te betalen, maar wil je toch graag meedoen? Contacteer mij voor een betalingsplan.

Uw investering

22 maart 2020

18 - 19 april 2020

6 juni 2020

11 juli 2020

12 september

5 december

Data 2020

Alle tarieven zijn geldig voor 2019/2020 onder voorbehoud van fouten.

Boek je plaats in een masterclass

Ik beantwoord zo spoedig mogelijk uw vragen.