Week- en weekendstudent
 
 
 

Week- en weekendstudent

 

Investeer tijd in jezelf en ontwikkel. Geef jezelf de kans om intens te leren en maximaal te ontplooien. Kom als week- of weekendstudent intensief op les om een degelijk fundament te ontwikkelen en in te zoomen op details. Je zal tijdens de week of het weekend in een beperkte groep studenten zitten, om persoonlijk begeleid te worden. Dagelijks voorzien we twee praktijklessen en ben je in de mogelijkheid om mee te kijken tijdens mijn trainingen. Toewijding is de sleutel tot ontwikkeling.

 

Waarom zou je deelnemen?

- Intensiviteit brengt een grotere ontwikkeling

- Kom samen met een vriend of vriendin en motiveer elkaar

- Extra motivatie om tijd voor jezelf en je paard te nemen

- Persoonlijkheid staat voorop

- Ontwikkel meer diepgang

 

Jaartraject?

Tijdens een jaartraject boeken we je weken en/of weekenden een jaar voortijdig. We maken een plan op om jouw en je paard optimaal te laten ontwikkelen. Voorafgaand worden je wensen uitvoerig besproken. We voorzien een nabespreking voor het opstellen van een plan van je huiswerk.

 

Ontwikkelen met een schoolpaard?

Wil je graag intensief leren, maar heb je geen mogelijkheid om je eigen paard mee te brengen? Dan kan je meer informatie vragen omtrent het gebruik van één van mijn paarden.

 

Voorzieningen voor je paard?

Je paard zal verblijven op een paddock met een schuilstal. Er zal water en hooi voorzien worden. Krachtvoer dien je zelf mee te brengen. Je materiaal kan je stockeren in een zadelkast die je zelf kan afsluiten. Het uitmesten van je paddock is je eigen verantwoordelijkheid.

 

Overnachtingsmogelijkheden?

Wil je zelf ook overnachten op onze locatie? Dat kan! Meer informatie kan je vinden bij de accomodatie en er zijn ook hotels en B&B's in de omgeving.

 

Informatie aanvragen of een week- of weekendstage boeken?